(4)

Крем антиперспирант-дезодорант Biogena Laris Crema

Об’єм: 75 мл

780.00 грн

(4)

Є в наявності

Артикул: 79487
Натякнути?
Опис

Biogena Laris Crema – крем антиперспірант-дезодорант.

Laris – безпечні та ефективні засоби з вираженими антибактеріальними та антиперспіративними властивостями. Нормалізують роботу потових залоз за допомогою унікальної речовини, отриманої з губки Модрина – агарицину. Сама губка Модріна є гігінтським грибом трутовик, що росте на стовбурах модрини. Концентрований екстракт губки, що містить агарицин, має дуже важливу властивість: він знижує виділення та ферментацію поту.

На відміну від традиційних антиперспірантів, які тільки блокують верхню частину потових проток, Laris діє на причину, уповільнюючи виведення поту, що утворився.

Препарати Laris – це ефективні, збалансовані, надійні засоби. Не містять ароматів і не залишають плям. Внаслідок одноразового нанесення шкіра надійно захищена на весь день, як від неприємного запаху, так і від появи локальних запалень та грибкових інфекцій.

Laris можна наносити, крім пахвової, та інші ділянки тіла. Успішно застосовуються для ніг: для зниження потовиділення та попередження неприємних запахів, отже, для профілактики різних запалень та мікотичних інфекцій шкіри.

Склад: на основі концентрованого екстракту Модринової губки, що містить агарицин.

Як використовувати: Нанести кінчиками пальців невелику кількість засобу в зону пахв і злегка помасажувати. Показаний також для долонь, ніг та області під грудьми. Достатньо одного нанесення на день.
Увага! Препарати Laris не наносити на пошкоджену шкіру, не використовувати для дітей, уникати потрапляння на слизові оболонки.

Об’єм: 75 мл

Склад

Aqua, Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Ceteareth-25, Ceteareth-6, Fomes Officinalis Extract, GIyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCI, Methylpropanediol, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Lauric Acid.

Деталі

Країна виробник:

Відгуки клієнтів

Залишити відгук

  1. marina.tykul (перевірений власник)

    Покупку підтверджено

    Страждаю на підвищену пітливість. Цим засобом задоволена. Зі своєю задачею справляється. Потові залози не забиває.

  2. Олексієнко Ірина (перевірений власник)

    Покупку підтверджено

    Вітаю, крем топ, виконує свою функцію на 100%, вперше пробую такий формат крему і я приємно здивована!
    Рекомендую!

  3. marinushka13 (перевірений власник)

    Покупку підтверджено

    Засіб дієвий: захищає дійсно на цілий день! Вперше залишаю відгук, адже покупкою задоволена.

  4. Кравчук Олена

    Легка приємна ледь відчутна віддушка , крем приємної текстури , наноситься на необхідні зони як звичайний крем. Насправді неприємного запаху з делікатний зон дійсно немає , цілий день ніяких неприємних моментів . Я вперше використовуючи такий формат , і вперше засіб дає такий результат , 100% рекомендую

Залишити відгук